top of page
grundfox.jpg

DÉL-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS GRUNDFOS SZERVIZ

Hidro-Consulting Kft.

A szivattyúk specialistája

Ingyenes szaktanácsadással várjuk ügyfeleinket!

Rólunk

dr dittrich ernő

Dr. Dittrich Ernő vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Műszaki Karának adjunktusa, a Hidro-Consulting Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Cégem a nagy múltra visszatekintő Grundfos márka szivattyúinak értékesítésével és szervizelésével foglalkozik. Ügyfeleink részére ingyenes szaktanácsadást biztosítunk. Ha szivattyúk kiválasztásával vagy bármely más szakspecifikus kérdésben elakadása van, keressen minket bizalommal!

A Grundfos termékpaletta a lakossági ügyfelektől a nagyipari felhasználásig bármilyen technológiai célt képes kiszolgálni. A kínálatunkban több eltérő funkciót ellátó Grundfos terméket is talál, például kerti-, búvár-, víztelenítő-, nyomásfokozó-  és szennyvízszivattyúkat. A berendezésekre 2 év teljes körű garancia jár.

grundfox.jpg
grundfos logo

Termékeink

15 fős tervező-szakértő teamünk több mint 20 év tapasztalattal bármilyen szakmai kérdésére azonali választ tud adni a lakossági méretű házi vízműtől a sokmilliárd forint beruházási értékű komplex projektekig. Cégünk referenciái között szennyvíztisztító telepek, ivóvíztisztító művek, belvíz átemelők, iparivíz nyomásfokozók, szennyvízátemelők, erőművek, termál hotelek, állattartó telepek szerepelnek.

Az alábbiakban Grundfos termékeinket két fő csoportra osztottuk Önnek:

grundfos logo

Szivattyúk

A megfelelő kivitelű szivattyú kiválasztása attól függ, hogy milyen feladatra szeretné használni. Mivel több ezer termék áll szolgálatában (pl. búvár-, nyomásfokozó-, in-line-, csigaházas-, osztott házas-, merev tengelykapcsolós-, tokozott-, merülő-, tűzvédelmi-szivattyúk) annak érdekében, hogy a legideálisabb műszaki megoldást kaphassa, segítünk, hogy könnyen megtalálhassa a rendszeréhez leginkább illeszkedő terméket. 

 

grundfos logo

Egyéb termékek

A Grundfos termékcsalád leginkább a világszínvonalú szivattyúiról ismert, de termékspektruma kiterjed számos más területre is. Ezek - többek között - az alábbiak: adagoló-szivattyúk, keverők, mérőrendszerek, vezérlő rendszerek, fertőtlenítő berendezések, stb... Ezen termékcsoportokhoz is ingyenes szaktanácsadással támogatjuk Önt annak érdekében, hogy a legoptimálisabb megodást kaphassa meg.

grundfox.jpg
grundfos logo

Szerviz

image.png

Szivattyú javítási igényét, kérjük, munkaidőben telefonon, vagy a hét bármely napján írásban jelezze felénk, a Dél-Dunántúli Régió területéről várjuk jelentkezését! Mi megpróbálunk minél gyorsabban és költséghatékonyabban segíteni Önnek problémája megoldásában!

+36 30/788-5989

További szakszerviz szolgáltatásainkról az alábbiakban olvashat.

Karbantartás

Cégünk vállalja szivattyúk karbantartását. A helyszíni karbantartás során a telepítési körülményeket, a működőképességet és az esetleges hibákat vagy kialakuló hibákat vizsgáljuk mind a szivattyú, mind pedig a vezérlés esetében. Karbantartás során, a helyszínen javítási tevékenység nem történik, ilyenkor az a cél, hogy felmérjük a gépek állapotát és javaslatot tegyünk a javításra, illetve annak ütemezésére.

A karbantartásra úgy kell gondolni, mint egy rendszeres, lelkiismeretes orvosi ellenőrzésre. A célja az, hogy a gép keletkező hibáit kiszűrjük és még időben kezelni tudjuk.

Beüzemelés

Beüzemelésre nem csak a garancia feltételeként lehet szükség. A márkaszerviz általi beüzemeléssel megelőzhetőek azok a meghibásodások, melyek a helytelen telepítésből adódnának. A beüzemelés során a telepítési körülményeket vizsgáljuk, illetve elvégezzük azokat a műveleteket, melyeket a szivattyúk gyári gépkönyve előír.

Lézeres egytengelyűség mérés és beállítás

Az egytengelyűség beállításának előnyeit a Grundfos az alábbi pontokban összegzi:

  • Kisebb energiafelhasználás és üzemeltetési költségek a megnövekedett hatásfok és megbízhatóság következtében.

  • Kisebb életciklusköltség (LCC) a hosszabb üzemi élettartam következtében

  • Kisebb szivattyúkopás és vibráció

  • Alacsonyabb zajszintek

  • Csapágykárok és üzemkiesések, leállások elkerülése

 

Szivattyú javítás

A szivattyú javítás alapja minden esetben a hibafeltárás. A szivattyú szétszerelése során felmérjük az egyes kopások, elhasználódások, meghibásodások mértékét. A hibafeltárás alapján tételes árajánlat készül. Amennyiben a javítás megrendelésre kerül, elkezdődik a javításhoz szükséges alkatrészek beszerzése. A szivattyúkhoz gyári alkatrészeket használunk, 6 hónap garanciát tudunk vállalni a javításra, illetve azokra az alkatrészekre, melyeket érintett a javítás.

Szivattyú blokkok, telepek kiépítése

A kapott információk, tervek alapján tetszőleges számú szivattyú alapkeretes, kollektorcsöves szigetének kiépítését vállaljuk, igény esetén a felhasználási helyére szállítva és beüzemelve.

grundfox.jpg
grundfos logo

Szaktanácsadás

Kérdezzen!

sóstai bálint

Sóstai Bálint

+36 70 476 4469

sostai.balint@hidroconsulting.hu

Ha ingyenes szaktanácsadásra van szüksége, Sóstai Bálint kollégánk várja hívását!

Ha szeretne szivattyút vásárolni, vagy szervizeltetni, kérdezzen tőlünk írásban! Szaktanácsadóink 2 napon belül válaszolnak minden feltett kérdésre.

Köszönjük, üzenetét fogadtuk!

grundfox.jpg

Kapcsolat

Cím

7630 Pécs,

Hegedűs János utca 4.

Elérhetőség

+36 30/788-5989

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek

8:00 – 16.30

Szombat-Vasárnap

9:00 am – 7:00 pm

bottom of page